Menu

Foredrag: Hvor helvede er kundeservicen?

27. februar 2020

Over hele Danmark er og har god kundeservice altid været et populært samtaleemne, fordi mødet mellem kunde og ekspedient enten kan løfte humøret og skabe rigtig god stemning en hel dag eller være dråben, der får bægeret til at flyde over.

Med over 120 butikker er den gode købsoplevelse i særdeleshed også relevant i Kolding Storcenter, og derfor sætter storcenteret nu fokus på emnet med tre foredrag, der skal skabe stof til eftertanke hos både kunder og ekspedienter.
Det fortæller centret i en pressemeddelelse.

Vi er mere eller mindre alle sammen i berøring med kundeservice på daglig basis, men oplevelser er subjektive, og derfor har vi meget forskellige opfattelser af, hvad god kundeservice er. Verden er ikke sort og hvid, og derfor kommer vi aldrig frem til et entydigt svar, men ved at sætte fokus på emnet opfordrer vi folk til at tænke sig om en ekstra gang, inden de udbryder: Hvor helvede er kundeservicen? siger Gitte Lindbo, som er centerchef for Kolding Storcenter.

God service er et fælles ansvar
Både personale og kunder har et medansvar i en fysisk købssituation. Det er ét af de vigtige budskaber, der er i centrum, når de tre entertainere indtager Kolding Storcenter.

Vi har valgt at sætte fokus på emnet med de tre foredrag, fordi ethvert budskab glider nemmere ned med humor. Især, når det handler om adfærd. Det her tiltag har altså ikke bare til formål at løfte købsoplevelsen. Det skal først og fremmest være underholdende og samtidig også få os til at reflektere over, hvilket ansvar vi hver især har for købsoplevelsen, udtaler Gitte Lindbo.

Gratis billetter
Billetterne til de tre foredrag er gratis, men man skal følge godt med, hvis man vil opleve, hvad de tre entertainere Mads Christensen, Uffe Holm og Christian Grau har på hjerte.

Billetterne fordeles på flere medier. Det er blandt andet muligt at få fingre i dem via en konkurrence på vores Facebookside samt fysisk på bestemte dage i Kolding Storcenter. Og så vil de naturligvis også være at finde som eksklusive præmier i vores nye app, siger Gitte Lindbo.

Mads Christensen holder det første foredrag i storcenteret tirsdag den 3. marts, Uffe Holm tirsdag den 24. marts og Christian Grau mandag den 18. maj. Alle dagene starter foredragene kl. 20 på Store Torv i Kolding Storcenter.

Kilde: Retailnews.dk