Menu

Nekrolog

08. januar 2019

Kære Ole

Du har desværre forladt denne verden. Den 26/12 gav du slip – og d. 3/1 blev du bisat fra Skt. Jakobs på Østerbro. Du slutter næsten der, hvor det hele startede nær din elskede fodboldklub B93.

Du var en af de første ildsjæle, som faktisk prøvede at samle branchen, og det gjorde du på din helt egen måde, blandt andet ved at være en del af Sportsbranchens Leverandørforening’s bestyrelse sidenhen Sportsbranchen Dk, hvor en af dine mange mærke sager var, at få styr på parallelimport og kopiering af mærkevare, samt at helt generelt passe på ”vores” branche.

Ole – personligt har vi haft mange spændende og sjove momenter sammen. Hvis vi går helt tilbage fra Lerche- og Illumtiden, hvor vi prøvede at ”styre” branchen, ved at lave deals og forhandle sammen. Det gjorde vi så igen, da jeg var i Sportmaster – en rejse der var spændende for os begge, og som kulminerede med en fantastisk rejse til Portland og Nike. Vi fik en masse grin, hygge og ikke mindst snak om fodboldtid og din passionerede interesse for Star Wars, hvilket mange gange har været kendetegnende for vores møder, også når de var alvorlige.

Senest mødtes vi hos Grønærtens 80 års fødselsdag i Skovshoved badminton klub. Du sagde “Hej Dan" og det gjorde mig varm om hjertet. Dette var vores sidste ordudveksling, og en smuk tanke at tænke tilbage på.

Der er kun tilbage, at sige ære være dit minde Ole. Du er sikkert allerede i fuld gang med at ændre på tingene, der hvor du befinder dig nu.

På vegne af
Sportsbranchen Dk