Menu

Peter Riisberg er ny Key Account Manager hos Helly Hansen

09. august 2019

Jesper Herstrup Henriksen, Sales Director Benelux & Denmark udtaler:
“Peter er jo som skabt til denne stilling, som Key Account Manager for kategorien Sejllads. Det kræver sin skipper, at styre 2 af verdens største sejlbrands, som Helly Hansen og Musto. Det er jeg sikker på, at lige netop Peter kan med sine tidligere mange år i Helly Hansen, Palby Marine og ikke mindst et stort sejlerhjerte , og skipper på egen båd.

Endvidere er Peter tillige et kendt ansigt i både sko- og sportsbranchen, og han vil helt sikkert bidrage til den super positive udvikling, som Helly Hansen har haft de sidste år.

Peter er jo vendt hjem til Helly Hansen efter 6 år, hvor han har været ude og suge erfaringer til sig.

Peter kommer derfor “hjem” med en god rygsæk fyldt med nye tanker.

Derudover så er Peter en teamplayer, som spiller ind med ejerskab og ildhu i det i forvejen stærke team, som vi i dag har i form af Henrik, John samt undertegnede,” udtaler Jesper Herstrup Henriksen.

Peter Riisberg, ny Key Account Manager hos Helly Hansen udtaler:
“Jeg kan da tilføje, at det bestemt ikke var svært, at sige ja til en udfordring, der ligger så tæt på mit sejlerhjerte. Det er fantastisk at min fortid i et brand kan blive til en fremtid igen, og så endda med endnu et stærkt brand i form af MUSTO, er bare en super god omstændighed. Så det har været et glædelig gensyn med det stærke HH team.

Jeg føler mig godt klædt på til, at arbejde med kunder på alle niveauer og segmenter i både outdoor, sko og sejlsport.

Og jeg glæder mig til at møde nye og gamle kunder igen – jeg er klar!”, siger Peter Riisberg.