Menu

Roger Federer har indgået partnerskab med ON-sko

27. februar 2020

Roger Federer talte om sit partnerskab med On-sko

"Jeg tænker for mig selv – naturligvis som en schweizer, at se et schweizisk sneakersfirma komme til at være, 'Wow, hvad sker der her? Lad mig tjekke dem ud!

Lad mig se dem lad mig føle dem, lad mig prøve dem på. ' Fra det øjeblik var jeg som, 'Forestil dig, om vi kunne slå os sammen og hjælpe hinanden med at vokse. Ville det ikke være en sej historie?

Mig især som en schweizisk tennis-superstjerne, hvis du vil, jeg ville hjælpe et brand, som dette med at komme til det næste niveau.

Så det er selvfølgelig den schweiziske baggrund, og hvordan On var disruptive på markedet. De fandt en lille niche, en lille kult efterfølgende. Jeg faldt også for det, antager jeg, at jeg var en af disse fyre.

Federer indrømmer også, at det er vigtigt for ham at arbejde med et schweizisk brand:
“Jeg har allerede schweiziske partnere, ligesom sponsorater med andre schweiziske mærker (Credit Suisse, Lindt), og det er selvfølgelig dejligt at arbejde med dem. Det var dog ikke den eneste grund. Jeg tror, at den største mulighed var for mig at investere i et firma og være partner i et firma

– hvilket er ganske uhørt for atleter at gøre – for at komme ind i begyndelsen med et brand, som jeg mener har utroligt potentiale.

Men schweiziske forbindelser hjælper bestemt. Når jeg ser på fremtiden, er ON's kontor 20 minutter væk fra mit hjem. Jeg kan hurtigt løbe over, tale om et par ting og derefter lege tennis med mine børn. "

Kilde: Tennisworldusa.org