Menu

SPORT 24 går internationalt med købet af håndboldshoppen hshop.dk

11. december 2018

SPORT 24 erhverver aktiverne i håndboldwebshoppen hshop.dk, der har salg til 20 lande og har yderligere ekspansionsplaner, når virksomheden kommer op i gear igen.

SPORT 24 overtager med øjeblikkelig virkning webshoppen hshop.dk, der er specialiseret i håndboldsegmentet. Håndbold-sitet har aktiviteter i 20 lande og havde planer om yderligere udrulning, inden økonomiske problemer kastede virksomheden i konkurs for nogle dage siden.

Nu samler Danmarks største sportskæde aktiviteterne i hshop.dk under deres vinger sammen med Michael Pedersen, der bliver aktionær og ansat som adm. direktør. Michael er, ligesom flere af nøglemedarbejderne, tidligere professionel håndboldspiller. To af de tidligere medejere, Rasmus Kaagaard og Henrik Rosenkvist, fortsætter i nøglepositioner i det nye set-up. Den tidligere hovedaktionær Thomas Køhler bliver ikke del af det nye hold.

”De tidligere ejere har gjort det rigtig flot med udviklingen af hshop.dk, men virksomheden er måske vokset for voldsomt på for kort tid, og det endte med at gøre ondt til sidst. De har en imponerende dybde i sortimentet på håndboldsegmentet, som vi slet ikke tilnærmelsesvis kan have i vore butikker i hverken SPORT 24 eller Sportigan kæden, som på den måde supplerer hshop.dk vore aktiviteter fortrinligt”, siger SPORT 24-direktør, Lars Elsborg, der bliver bestyrelsesformand for det nye webshop-selskab, der skal drive hshop.dk videre.

SPORT 24 er i forvejen store i Danmark indenfor håndboldsporten og har samarbejdsaftaler med en stor del af de danske eliteklubber om levering af beklædning, bolde og rekvisitter med videre.

Genvej til international ekspansion
”Webshoppen er vores genvej ud i markeder uden for Danmark”, siger SPORT 24-direktøren.
”Vi kan supplere shoppens specialudstyr med andre produkter fra vort sortiment uden betydelige meromkostninger, og kan således med afsæt i håndboldsektoren blive en stor specialiseret aktør i det internationale webshopmarked. Vi skal tage små skridt ad gangen, men de gode ideer står i kø, så kunsten bliver at udvikle shoppen med omtanke – og i første omgang blive kendt som Europas førende håndboldshop”, siger Lars Elsborg.
”Vi er glade for at SPORT 24 har ”samlet os op” og kan se perspektiverne. Der er et stort uudnyttet potentiale i håndboldsporten, vurderer vi og har vi erfaret”, siger Henrik Rosenkvist fra hshop.com.

”SPORT 24 er dybt seriøse og dygtige og har vital erfaring i sportsmarkedet, så de supplerer os perfekt. Vi sammenlægger logistikken hos dem i Silkeborg, og det giver gode synergier på mange områder. Vi fortsætter arbejdet med at nørde på håndboldsporten omkring sko og healthcare samt beklædning, hvor vi vil være absolut førende i både bredde og dybde i sortimentet”, supplerer Rasmus Kaagaard. hshop.com salgs- og kundeserviceafdeling kommer fortsat til at operere ud fra Århus, som de har gjort det hidtil.

”Leverandørerne indenfor håndboldsporten har savnet et sted at eksponere deres specialprodukter i hele sortimentsbredden. Det er hshop.dk. Og det bliver hshop.dk i tiltagende grad, fordi vi er styrket virksomheden med den nye holdopstilling. Vi satser benhårdt på strategiske samarbejder med de førende producenter af udstyr og grej til håndbold. Det bliver en nøgle til succes”, siger Lars Elsborg.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand, SPORT 24 direktør Lars Elsborg, mobilnummer 30 21 30 12.