Menu

Tenson modtager pris for sin nye hybridjakke

21. januar 2020

Tenson modtog Ispo-prisen Guldvinderpris for sin nye vinterjakke Aerismo Jackorak. Modellen er en blanding mellem jakke og anorak. Ifølge Tenson baner den vejen for brandets nye stil.

Hvert år tildeler ISPO en række priser til mærker i sportsbranchen. En af dem er prisen ISPO-guldvinderprisen i kategorien snesport. I år modtog Tenson prisen for skijakken Aerismo Jackorak MPC Extreme, som er inkluderet i deres kollektion til AW 2020-sæsonen.

- I betragtning af processen med forandring og foryngelse, som vi begyndte i begyndelsen af 2019, og fortsætter med at arbejde hårdt for at skabe, den nye innovative Tenson, kunne denne prestigefyldte pris ikke have været bedre tidsbestemt og er åbenlyst en bekræftelse af, at vi er på den rigtige vej. Jeg er utroligt stolt af Tenson Designafdelings bestræbelser på at nå dette, siger designchef Thomas Nord til Sportfack.

Han mener, at AW20-kollektionen er den første, der viser i hvilken retning Tenson er på vej. Navnet Jackorak antyder, at modellen er en hybrid mellem en jakke og en anorak, den vil blive vist under ISPO-messen. Tenson udstiller i Scandinavian Village.

Kilde: Sportfack.se