Menu

Helly Hansen vinder guld ved ISPO

01. februar 2018

Den nye W Paradise Heat Jakke fra norske Helly Hansen, er en skijakke som virkelig lever op til sit navn. Ny teknologi sikrer, at selv de mest kuldeskære kvindelige skiløbere, kan holde varmen på pisterne. Derfor er jakken netop kåret til vinder af den fornemme ISPO Gold Winner pris.

ISPO-juryen, der består af 42 dommere fra 15 lande, udvalgte Paradise Heat Jakken blandt mange ansøgere, og jakken vinder både I “Snowsport” kategorien samt som overordnet ISPO guld vinder.

NovaHeat®-systemet er udviklet og testet I samarbejde med kvinderne fra det svenske alpinlandshold. Det unikke varmesystem har usynlige varmeledninger der er integreret I designet, og derfor oplever brugerne en usædvanlig god temperaturregulering. Paradise Heat jakken har desuden Helly Tech® vandtætte og åndbare stoffer, PrimaLoft®-isolering og en Life Pocket + ™ som beskytter telefonens batteri og sikrer, at det holder længere.

"Vores samarbejde med fagfolk gør virkelig en forskel. De svenske VM-skiløbere får os til at skubbe grænserne og udvikle innovative produkter som kan gavne både professionelle og almindelige skiløbere", siger kategori direktør for ski, Philip Tavell.

W Paradise Heat jacket vil være tilgængelig fra september 2018.