Menu

Kom til årets ”VIP Branchedag” med Sportsbranchen Dk

17. september 2018

I en tid hvor fællesskabet betyder mere og mere, har vi fået den unikke mulighed, at samle nogle af de mennesker, som sætter dagsorden i Sportsbranchen – bl.a. med Intersport, Sportmaster og Sport 24. Dagen vil byde på en konkretisering af markedets udfordringer, som de ser ud i dag, samt et indblik i fremtidens forbruger, både når vi snakker reaktionsmønster og demografi, om du er leverandør eller detailist, så tror vi på, at ved at mødes og dele erfaringer og lytte – får vi en unik mulighed for at gøre os klar til fremtiden sammen.

Vi kan ikke ændre verden på en dag, men vi kan starte med at lave nogle fora, hvor vi deler viden, og tale om de løsninger, der skal til for, at Sportsbranchen også i fremtiden vil være et attraktivt sted for forbrugerne at handle.

Denne dag er kun starten på en række af flere, som vi fremadrettet vil arrangerer for jer, når vi føler, der er behov for vidensdeling i et større forum. Kom og vær med fra starten – og lyt til i hvilken retning sportsbranchen bevæger sig hen. Lad jer inspirere og motivere til at sætte mål for jeres egen virksomhed.

I princippet kunne vi bruge DBU`s slogan ”En del af noget større”. Ingen af os kan ændre på fremtiden, menvi kan sammen passe på vores branche, og hver især ruste os til den gennem indsigt og vidensdeling.

Gå ikke glip af denne enestående chance for at lærer samt lytte til, hvad der sker i markedet? Hvad der skal til, for at vi alle får en god forretning, og ikke mindst muligheden for at møde ligesindede til deling af løst og fast?

Så send omgående en mail til enten Dan eller Maria. Tilmeldingen vil foregå efter princippet ”Først til mølle”, da vi har et max antal pladser, og vi tror på, at mange vil synes, at dette kunne være en spændende dag at investere i.

Læs mere i nedenstående invitation hvor du også finder dagens program.

Invitation og dagens program

  • Invitation og dagens program

    PDF pdf, 0,34mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.