Menu

LivingSport A/S i nyt samarbejde med Red Bull SPECT Eyewear

13. november 2018

LivingSport A/S og SPECT Eyewear har indgået aftale omkring salg og distribution af Red Bull SPECT Eyewear, - solbriller og skibriller skabt i samarbejde med Red Bull.

Red Bull er ikke bare en verdenskendt energidrik, og et berømt formel 1 hold, men et globalt brand der giver den gas inden for en række ekstremsportsgrene, sponsorater af kendte personligheder og egne medier.

”Vi har igennem længere tid arbejdet på at tilføje endnu et globalt brand til vores produktportefølje, som i dag omfatter Adidas Fitness & Support, Reebok Fitness og TITAN LIFE. Vi er derfor glade og stolte over, at kunne tilføje Red Bull SPECT Eyewear til vores portefølje, og ser frem til at præsentere et innovativt og spændende sortiment inden for sol- og skibriller,” forklarer Henning Sørensen, Salgs- og produktchef i LivingSport.

Red Bull Spect Eyewear produceres af det erfarne og anerkendte østrigske brillehus SPECT, som udvikler både optiske briller, solbriller og skibriller. SPECT Eyewear er et innovativt foretagende med internationalt fokus, hvilket bl.a. understreges af samarbejdet med Red Bull – herunder Red Bull SPECT solbriller og skibriller.
Red Bull SPECT sol- og skibriller er skabt til en aktiv urban målgruppe og high-level sportsudøvere, som lægger vægt på kvalitet, smart sportsfunktionalitet og fashionabelt design.

”Vi ser vi frem til at samarbejde med branchens ambitiøse sol- og skibrille producent, og herigennem byde vores kunder på en ny og energisk ’cocktail’ af produkter fra brandet Red Bull SPECT Eyewear”, siger Henrik Hjorth, Kommerciel Direktør i LivingSport.

Se hele sortimentet på: www.specteyewear.com/en/#red-bull-collaboration

For mere information kontakt LivingSport: info@livingsport.dk / +45 82301997

Om LivingSport
LivingSport A/S er udbyder af fitness- og træningsudstyr til hjemmetræningsmarkedet, og henvender sig til detailbranchen i hele Norden. Vores kunder er primært detail- og sportsbutikker, webshops og specialforretninger, samt udvalgte partnere inden for kommercielt/professionelt udstyr. For mere information se www.livingsport.dk

LivingSport A/S er en del af koncernen Fitness & Healthcare Group, som har omkring 60 ansatte. Foruden LivingSport består koncernen af MedicSport og Fitness Solutions, som sælger professionelt træningsudstyr, og Proterapi, som forhandler udstyr inden for fysioterapi og genoptræning.