Menu

Sportmaster skal have ny adm. direktør

30. august 2018

Det er blevet aftalt at Jens Høgsted fratræder sin stilling som adm. direktør for Sportmaster.

”Jens Høgsted har ydet en kæmpe indsats med at omdanne Sportmaster fra en traditionel detailkæde, til en moderne og præmieret omnikanal virksomhed, hvilket bestyrelsen anerkender og takker Jens for. Der er imidlertid nu behov for en anden profil, som kan videreudvikle Sportmasters omnikanal koncept og sikre vækst i top- og bundlinje gennem et endnu større fokus på kundernes behov og udvikling af medarbejderne”, siger bestyrelsesformand Michael Christiansen.

”Jeg er utrolig stolt af den udvikling Sportmaster har været igennem siden 2013 og at jeg har haft stor glæde af at arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kolleger. Vi har været på en spændende rejse, præget af store forandringer og jeg ønsker Sportmaster held og lykke fremadrettet og glæder mig til nye udfordringer”, siger Jens Høgsted.

Der vil blive iværksat en search proces efter en ny adm. direktør, og indtil denne er fundet, vil bestyrelsesformand Michael Christiansen lede Sportmaster i tæt samarbejde med den øvrige direktion og ledelse.

Spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand Michael Christiansen på mobil nr.: 52 14 90 01

Om Sportmaster
Sportmaster er Danmarks førende sportskæde med c. 100 butikker, fordelt over hele Danmark, en hastigt voksende webshop og et hovedkontor beliggende i Ballerup. Vi fokuserer på moderne sportsgrene og samarbejder med verdens førende sportsbrands. Sportmaster blev grundlagt i 1979 som frivillig kæde, og blev i 2012 opkøbt af Nordic Capital. Det kickstartede en spændende udvikling fra traditionel detailhandler til en moderne omninakal virksomhed. Samtidig er Klub Sportmaster, med sine c. 1,2 millioner medlemmer, en af landets største og mest succesfulde kundeklubber. Det er med til at styrke kædens position på markedet og cementerer, at Sportmaster er kundernes foretrukne valg – både fysisk og digitalt. Du kan læse mere på www.sportmaster.dk