Menu

Blockchain i dansk design

Blockchain kan både støtte kampen mod kopi-produkter og være en hjælpende hånd, når det handler om at skabe mere transparens. Det er bare nogle af de fordele, teknologien giver. Kom til gå hjem-møde og hør mere om livsstilsbranchens muligheder med blockchain.

Eventdetaljer
Dato Sted
Tid Tilmelding til laz.digi@cbs.dk

Hvordan sikrer man, at et dansk designprodukt er autentisk og ikke en kopi? Hvordan undgår man at købe hælervarer? Hvordan forvisser man sig om, at materialerne kommer fra en bæredygtig produktion? Hvad er klimaaftrykket af danske designprodukter?

Det er alt sammen emner, som behandles i projektet om bæredygtig produktion og sporbarhed af dansk design og produkter via Blockchain og IoT. Projektet inviterer virksomheder og andre interesserede til et ”på vej hjem møde” om Blockchain og IoT’s generelle muligheder og hvordan, de kan anvendes i eksisterende og nye innovative designprodukter. Deltagerne får et indblik i, hvordan Blockchain og IoT kan bidrage til at sikre eksport af danske livsstils- og designprodukter, der bidrager til at opfylde FN’s 17 mål for en bæredygtig fremtid.

Projektet er lavet i samarbejde med CBS DIGI, KEA og Designskolen Kolding. Projektet er støttet af Lifestyle & Design Cluster.

Program:

13.30 Velkomst og registrering

14:00 Introduktion – Jan Damsgaard, Professor CBS

14:15 What is blockchain? – Raghava Mukkamala, Associate professor CBS

14:45 CASE

15:15 Pause

15:30 Hvad er IoT? – Kenneth Jahn Andersen, CEO, direktør for IoT Denmark

16:00 ABCD Projektet – Jan Damsgaard, Professor CBS

16:30 Networking

Tilmelding og spørgsmål: Lena Azimi, laz.digi@cbs.dk

På-vej-hjem møde
Dato: Onsdag, 19. Juni, 2019
Tid: 14:00-17:00 
Sted: Howitzvej 60, 2000 Frederiksberg – lok. 5.23 (indgang via reception på 4. sal)

Organiseret af: DIGI, KEA, Designskolen Kolding og Lifestyle & Design Cluster