Menu

Lær, hvad de kinesiske forbrugere vil have

Ved dette arrangement kan du møde Alibaba og blive klogere på, hvad der skal til for at sælge dine produkter via e-commerce i Kina.

Foto: zhang kaiyv on Unsplash
Foto: zhang kaiyv on Unsplash
Eventdetaljer
Dato 19. juni 2019 Sted Dansk Erhverv, Børsen, København K
Tid 09:00 - 15:30 Tilmelding til Se link i invitation

Dansk Erhverv, Danish Chinese Business Forum og Alibaba inviterer til en dag med fuld fokus på afsætning af dine varer i Kina ved hjælp af e-commerce. Du får en dag, der tager afsæt i de kinesiske forbrugeres vaner, krav og forventninger, for hemmeligheden til succes i Kina er at kende forbrugerne. Det kræver det rette produktudbud til den rette pris kombineret med relevante, målrettede marketingaktiviteter. Alt skal være customised, localised og personalised

For at komme ind under huden på de kinesiske forbrugere vil flere eksperter i løbet af dagen give dig indsigt, viden og værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed ind i Kina. Arrangementet gæstes af flere ledende medarbejdere fra Alibaba, som deler værdifuld viden om blandt andet: 

  • Alibaba Incubator Model for SMV'er
  • Cross border e-commerce i Kina
  • Forbrugerpræferencer og trends
  • Etablering af online tilstedeværelse i Kina
  • Dit brands muligheder med Alibabas digitale marketingværktøjer

Der er samtidig mulighed for 1 til 1-møder med Alibaba. 

Læs mere om arrangementet i invitationen, som du downloader nedenfor. Heri finder du også link til tilmelding.

Download invitation

  • Exporting products to China via e-commerce

    pdf, 2,88mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.